De officiële verkoop van dit project is gestart en eindigt op 15 juli 17:00. Inschrijvingen na dit tijdstip worden niet in behandeling genomen.

Inschrijven is mogelijk door het formulier op deze pagina in te vullen.

Oudegracht 312 – S

Overzicht

Vraagprijs

€ 429.000

Type

Studio

Woonoppervlakte

49 m2

Bruto-vloeroppervlakte

57 m2

Kamers

1

Verdieping

Begane grond

Buitenruimte

16,8m2

Energielabel

A

Wandafwerking

Gestuct & geschilderd

Vloerafwerking

Eikenhoutenvloer & Vloerverwarming

Keukenafwerking

Luxe keuken

Badkamer-afwerking

Luxe afwerking

Oplevering

Zomer 2024

Beschrijving

In de extra vleugel achter het Patriciërshof zijn op de begane grond vier studio’s ondergebracht. Appartement S is een eenkamer hoekappartement met 49 m² vloeroppervlakte (bruto vloeroppervlak 57 m²). De slaapkamer is door de slimme indeling gescheiden van de living met open keuken. Hierdoor beleef je deze studio als een tweekamerappartement. De diepte van de woning, bijna 14 meter, geeft alle mogelijkheden om er je eigen woonsfeer te creëren. Ook fijn: jouw eigen buitenruimte van 16.8 m²! Appartement S ligt helemaal achteraan het complex, dus biedt heel veel privacy en rust.

 

Appartement S wordt net als de andere woningen voorzien van sanitair en afgewerkte wanden en plafonds (stuc- en sauswerk). Ook een eiken vloer met vloerverwarming en een luxe keuken zijn inbegrepen. Het appartement heeft energielabel A.

 

Interesse in appartement S? Vul het formulier in en schrijf je in!

Bereikbaarheid

Locatie

Galerij

Inschrijfformulier Patriciërshof Utrecht

Hoe verder?

Verklaring en ondertekening:

Ondergetekende(n) verklaart (verklaren) dit formulier volledig en naar waarheid ingevuld en slechts één inschrijving per (toekomstig) huishouden te hebben ingediend. Dit formulier is persoonlijk en niet overdraagbaar. Indien er meerdere gegadigden zijn voor dezelfde woning, wordt de toewijzingsvolgorde door de ontwikkelaar vastgesteld.

Dit formulier dient uiterlijk maandag 15 Juli a.s. vóór 17:00 uur verzonden te worden.

U krijgt bericht via ons nadat er keuzes zijn gemaakt met betrekking tot de gunning van de woningen. Ook wanneer u geen woning toegewezen heeft gekregen, wordt u hierover geïnformeerd door de makelaar. U wordt dan op een reservelijst gezet. Alleen volledig ingevulde en ondertekende formulieren worden in behandeling genomen. Over de uitslag van de toewijzing kan niet worden gecorrespondeerd

Marius Don & Teun Baas

06-13631960 | 06-38538731
woneninutrecht@molenbeek.nl

Gerelateerd: