De officiële verkoop van dit project is gestart en eindigt op 15 juli 17:00. Inschrijvingen na dit tijdstip worden niet in behandeling genomen.

Inschrijven is mogelijk door het formulier op deze pagina in te vullen.

Oudegracht 312 – L

Overzicht

Vraagprijs

€ 489.000

Type

Maisonette

Woonoppervlakte

73 m2

Bruto-vloeroppervlakte

85 m2

Kamers

3

Verdieping

2e & 3e verdieping

Buitenruimte

74m2 (gedeeld)

Energielabel

A

Wandafwerking

Gestuct & geschilderd

Vloerafwerking

Eikenhoutenvloer & Vloerverwarming

Keukenafwerking

Luxe keuken

Badkamer-afwerking

Luxe afwerking

Oplevering

Zomer 2024

Beschrijving

De appartementen L en M lijken sterk op elkaar, maar toch is er een verschil. Eerst de overeenkomsten! Appartement L is een maisonnette met drie kamers verdeeld over twee woonlagen. Op de tweede verdieping van het Patriciërshof bevinden zich de entree, het toilet, de badkamer en twee slaapkamers. Via de vaste trap kom je op de derde verdieping waar de woonkamer en open keuken zijn gesitueerd. In totaal biedt dit stadsappartement 73 m² vloeroppervlakte (bruto vloeroppervlak 85 m²). Het grootste verschil met appartement M? Deze woning is net wat kleiner en daardoor iets intiemer. Maar vergis je niet, de woonbeleving is van uitzonderlijk hoog niveau. Je woont immers in een historisch grachtenpand met twee verdiepingen!

 

Appartement L wordt net als de andere woningen voorzien van sanitair en afgewerkte wanden en plafonds (stuc- en sauswerk). Ook een eiken vloer met vloerverwarming en een luxe keuken zijn inbegrepen. Het appartement heeft energielabel A. Voor jou als bewoner staat ook de (gedeelde) buitenruimte van bijna 75 m² ter beschikking.

 

Interesse in appartement L? Vul het formulier in en schrijf je in!

Bereikbaarheid

Locatie

Galerij

Inschrijfformulier Patriciërshof Utrecht

Hoe verder?

Verklaring en ondertekening:

Ondergetekende(n) verklaart (verklaren) dit formulier volledig en naar waarheid ingevuld en slechts één inschrijving per (toekomstig) huishouden te hebben ingediend. Dit formulier is persoonlijk en niet overdraagbaar. Indien er meerdere gegadigden zijn voor dezelfde woning, wordt de toewijzingsvolgorde door de ontwikkelaar vastgesteld.

Dit formulier dient uiterlijk maandag 15 Juli a.s. vóór 17:00 uur verzonden te worden.

U krijgt bericht via ons nadat er keuzes zijn gemaakt met betrekking tot de gunning van de woningen. Ook wanneer u geen woning toegewezen heeft gekregen, wordt u hierover geïnformeerd door de makelaar. U wordt dan op een reservelijst gezet. Alleen volledig ingevulde en ondertekende formulieren worden in behandeling genomen. Over de uitslag van de toewijzing kan niet worden gecorrespondeerd

Marius Don & Teun Baas

06-13631960 | 06-38538731
woneninutrecht@molenbeek.nl

Gerelateerd: