De officiële verkoop van dit project is gestart en eindigt op 15 juli 17:00. Inschrijvingen na dit tijdstip worden niet in behandeling genomen.

Inschrijven is mogelijk door het formulier op deze pagina in te vullen.

Oudegracht 312 – J

Overzicht

Vraagprijs

€ 425.000

Type

Appartement

Woonoppervlakte

57 m2

Bruto-vloeroppervlakte

89 m2

Kamers

2

Verdieping

2e verdieping

Buitenruimte

74m2 (gedeeld)

Energielabel

B

Wandafwerking

Gestuct & geschilderd

Vloerafwerking

Eikenhoutenvloer & Vloerverwarming

Keukenafwerking

Luxe keuken

Badkamer-afwerking

Luxe afwerking

Oplevering

Zomer 2024

Beschrijving

Appartement J is een tweekamerappartement op de tweede verdieping en heeft, net als appartement K, een slaapvide. Dit laatste vertrek, op de derde verdieping van het Patriciërshof, is liefst 18.2 m² groot en bereik je via een open trap vanuit de woonkamer. Op de tweede verdieping bevindt zich de living met open keuken. Deze is zeer ruim en functioneel. In totaal biedt het appartement 57 m² vloeroppervlakte (bruto vloeroppervlak 89 m²). Wat echt fijn is aan deze woning? De ligging aan de achterzijde waar je eenmaal binnen direct loskomt van de stadshectiek. Hier is jouw thuis waar een serene rust heerst. Versterkt door het overvloedige daglicht in je woonkamer!

Appartement J wordt net als de andere woningen voorzien van sanitair en afgewerkte wanden en plafonds (stuc- en sauswerk). Het appartement heeft energielabel B en wordt compleet met luxe keuken en eiken vloeren met vloerverwarming opgeleverd. Je kunt er zo in! Voor jou als bewoner staat ook de (gedeelde) buitenruimte van bijna 75 m² ter beschikking.

Interesse in appartement J? Vul het formulier in en schrijf je in!

Bereikbaarheid

Locatie

Galerij

Inschrijfformulier Patriciërshof Utrecht

Hoe verder?

Verklaring en ondertekening:

Ondergetekende(n) verklaart (verklaren) dit formulier volledig en naar waarheid ingevuld en slechts één inschrijving per (toekomstig) huishouden te hebben ingediend. Dit formulier is persoonlijk en niet overdraagbaar. Indien er meerdere gegadigden zijn voor dezelfde woning, wordt de toewijzingsvolgorde door de ontwikkelaar vastgesteld.

Dit formulier dient uiterlijk maandag 15 Juli a.s. vóór 17:00 uur verzonden te worden.

U krijgt bericht via ons nadat er keuzes zijn gemaakt met betrekking tot de gunning van de woningen. Ook wanneer u geen woning toegewezen heeft gekregen, wordt u hierover geïnformeerd door de makelaar. U wordt dan op een reservelijst gezet. Alleen volledig ingevulde en ondertekende formulieren worden in behandeling genomen. Over de uitslag van de toewijzing kan niet worden gecorrespondeerd

Marius Don & Teun Baas

06-13631960 | 06-38538731
woneninutrecht@molenbeek.nl

Gerelateerd: