De officiële verkoop van dit project is gestart en eindigt op 15 juli 17:00. Inschrijvingen na dit tijdstip worden niet in behandeling genomen.

Inschrijven is mogelijk door het formulier op deze pagina in te vullen.

Oudegracht 312 – H

Overzicht

Vraagprijs

€ 479.000

Type

Appartement

Woonoppervlakte

68 m2

Bruto-vloeroppervlakte

76 m2

Kamers

2

Verdieping

1e verdieping

Buitenruimte

4m2

Energielabel

A

Wandafwerking

Gestuct & geschilderd

Vloerafwerking

Vloerverwarming

Keukenafwerking

Aansluiting aanwezig

Badkamer-afwerking

Luxe afwerking

Oplevering

Zomer 2024

Beschrijving

Begeef je via het statige trappenhuis van het Patriciërshof naar de eerste verdieping en je bereikt appartement H. Een bijzondere woning, want deze bevindt zich aan de voorzijde. Met uitzicht op de Oudegracht, maar tegelijkertijd een tikje verheven boven het stadsgewoel. Dit appartement is een volwaardig tweekamerappartement met een woonoppervlakte van 68 m² (bruto vloeroppervlak 36 m²). Wat opvalt aan de indeling? De lichte living van bijna 11 meter diep met een praktisch geplaatste open keuken. Dit biedt volop speelruimte voor een gezellig interieur en optimale ruimtebeleving. De badkamer grenst aan de slaapkamer, het toilet is in de entree gesitueerd. Bijzonder: dit appartement heeft een balkon (4 m²)!

 

Appartement H wordt net als de andere woningen voorzien van sanitair en afgewerkte wanden en plafonds (stuc- en sauswerk). Het appartement heeft energielabel A en de aansluitingen voor de keuken zijn al voorbereid. Voor jou als bewoner staat ook de (gedeelde) buitenruimte van bijna 75 m² ter beschikking.

 

Interesse in appartement H? Vul het formulier in en schrijf je in!

Bereikbaarheid

Locatie

Galerij

Inschrijfformulier Patriciërshof Utrecht

Hoe verder?

Verklaring en ondertekening:

Ondergetekende(n) verklaart (verklaren) dit formulier volledig en naar waarheid ingevuld en slechts één inschrijving per (toekomstig) huishouden te hebben ingediend. Dit formulier is persoonlijk en niet overdraagbaar. Indien er meerdere gegadigden zijn voor dezelfde woning, wordt de toewijzingsvolgorde door de ontwikkelaar vastgesteld.

Dit formulier dient uiterlijk maandag 15 Juli a.s. vóór 17:00 uur verzonden te worden.

U krijgt bericht via ons nadat er keuzes zijn gemaakt met betrekking tot de gunning van de woningen. Ook wanneer u geen woning toegewezen heeft gekregen, wordt u hierover geïnformeerd door de makelaar. U wordt dan op een reservelijst gezet. Alleen volledig ingevulde en ondertekende formulieren worden in behandeling genomen. Over de uitslag van de toewijzing kan niet worden gecorrespondeerd

Marius Don & Teun Baas

06-13631960 | 06-38538731
woneninutrecht@molenbeek.nl

Gerelateerd: