De officiële verkoop van dit project is gestart en eindigt op 15 juli 17:00. Inschrijvingen na dit tijdstip worden niet in behandeling genomen.

Inschrijven is mogelijk door het formulier op deze pagina in te vullen.

Oudegracht 312 – G

Overzicht

Vraagprijs

€ 535.000

Type

Appartement

Woonoppervlakte

84 m2

Bruto-vloeroppervlakte

93 m2

Kamers

2

Verdieping

1e verdieping

Buitenruimte

74m2 (gedeeld)

Energielabel

A

Wandafwerking

Gestuct & geschilderd

Vloerafwerking

Vloerverwarming

Keukenafwerking

Aansluiting aanwezig

Badkamer-afwerking

Luxe afwerking

Oplevering

Zomer 2024

Beschrijving

In één woord geweldig, dat is appartement G op de eerste verdieping. Een meer dan royaal tweekamerappartement met een woonoppervlakte van liefst 84 m² (bruto vloeroppervlak 94 m²). Dit appartement bevindt zich aan de voorzijde en heeft derhalve zicht op de Oudegracht met al zijn levendigheid. Tegelijk heerst er door de positie op de eerste verdieping een rustige ambiance. De living aan de voorzijde meet meer dan 45 m² en is door de grote raampartijen heerlijk licht. De woonkamer heeft een open keuken, de badkamer grenst aan de eveneens ruime slaapkamer. Het toilet is in de entree gesitueerd. Dit laatste lijkt een detail, maar is erg prettig als je gasten ontvangt.

 

Appartement G wordt net als de andere woningen voorzien van sanitair en afgewerkte wanden en plafonds (stuc- en sauswerk). Het appartement heeft energielabel A en de aansluitingen voor de keuken zijn al voorbereid. Voor jou als bewoner staat ook de (gedeelde) buitenruimte van bijna 75 m² ter beschikking.

 

Interesse in appartement G? Vul het formulier in en schrijf je in!

Bereikbaarheid

Locatie

Galerij

Inschrijfformulier Patriciërshof Utrecht

Hoe verder?

Verklaring en ondertekening:

Ondergetekende(n) verklaart (verklaren) dit formulier volledig en naar waarheid ingevuld en slechts één inschrijving per (toekomstig) huishouden te hebben ingediend. Dit formulier is persoonlijk en niet overdraagbaar. Indien er meerdere gegadigden zijn voor dezelfde woning, wordt de toewijzingsvolgorde door de ontwikkelaar vastgesteld.

Dit formulier dient uiterlijk maandag 15 Juli a.s. vóór 17:00 uur verzonden te worden.

U krijgt bericht via ons nadat er keuzes zijn gemaakt met betrekking tot de gunning van de woningen. Ook wanneer u geen woning toegewezen heeft gekregen, wordt u hierover geïnformeerd door de makelaar. U wordt dan op een reservelijst gezet. Alleen volledig ingevulde en ondertekende formulieren worden in behandeling genomen. Over de uitslag van de toewijzing kan niet worden gecorrespondeerd

Marius Don & Teun Baas

06-13631960 | 06-38538731
woneninutrecht@molenbeek.nl

Gerelateerd: