De officiële verkoop van dit project is gestart en eindigt op 15 juli 17:00. Inschrijvingen na dit tijdstip worden niet in behandeling genomen.

Inschrijven is mogelijk door het formulier op deze pagina in te vullen.

Oudegracht 312 – E

Overzicht

Vraagprijs

€ 539.000

Type

Appartement

Woonoppervlakte

84 m2

Bruto-vloeroppervlakte

93 m2

Kamers

2

Verdieping

Begane grond

Buitenruimte

74m2 (gedeeld)

Energielabel

A

Wandafwerking

Gestuct & geschilderd

Vloerafwerking

Vloerverwarming

Keukenafwerking

Aansluiting aanwezig

Badkamer-afwerking

Luxe afwerking

Oplevering

Zomer 2024

Beschrijving

Stap het Patriciërshof binnen en dit appartement bevindt zich direct op de begane grond aan je linkerzijde. Wie hier woont is bevoorrecht: er is liefst 84m² woonoppervlakte (bruto vloeroppervlak 93 m²). Het meest in het oog springend is de vorstelijke woonkamer met uitzicht op de Oudegracht. Drie hoge ramen zorgen ook voor een prachtige lichtinval. De open keuken zorgt voor privacy in het slaapgedeelte. Appartement E is liefst 10 meter diep bij een breedte van 5.89 meter. Een perfecte ruimte om helemaal naar eigen smaak in te delen en in te richten. De badkamer grenst aan de slaapkamer, het toilet is bij de entree gesitueerd.

Appartement E wordt net als de andere woningen voorzien van sanitair en afgewerkte wanden en plafonds (stuc- en sauswerk). Dit appartement heeft energielabel A. Voor jou als bewoner staat ook de (gedeelde) buitenruimte van bijna 75 m² ter beschikking.

Interesse in Oudegracht E? Vul het formulier in en schrijf je in!

Bereikbaarheid

Locatie

Galerij

Inschrijfformulier Patriciërshof Utrecht

Hoe verder?

Verklaring en ondertekening:

Ondergetekende(n) verklaart (verklaren) dit formulier volledig en naar waarheid ingevuld en slechts één inschrijving per (toekomstig) huishouden te hebben ingediend. Dit formulier is persoonlijk en niet overdraagbaar. Indien er meerdere gegadigden zijn voor dezelfde woning, wordt de toewijzingsvolgorde door de ontwikkelaar vastgesteld.

Dit formulier dient uiterlijk maandag 15 Juli a.s. vóór 17:00 uur verzonden te worden.

U krijgt bericht via ons nadat er keuzes zijn gemaakt met betrekking tot de gunning van de woningen. Ook wanneer u geen woning toegewezen heeft gekregen, wordt u hierover geïnformeerd door de makelaar. U wordt dan op een reservelijst gezet. Alleen volledig ingevulde en ondertekende formulieren worden in behandeling genomen. Over de uitslag van de toewijzing kan niet worden gecorrespondeerd

Marius Don & Teun Baas

06-13631960 | 06-38538731
woneninutrecht@molenbeek.nl

Gerelateerd: