De officiële verkoop van dit project is gestart en eindigt op 15 juli 17:00. Inschrijvingen na dit tijdstip worden niet in behandeling genomen.

Inschrijven is mogelijk door het formulier op deze pagina in te vullen.

Oudegracht 312 – C

Overzicht

Vraagprijs

€ 349.000

Type

Appartement

Woonoppervlakte

42 m2

Bruto-vloeroppervlakte

49 m2

Kamers

2

Verdieping

Begane grond

Buitenruimte

74m2 (gedeeld)

Energielabel

A

Wandafwerking

Gestuct & geschilderd

Vloerafwerking

Eikenhoutenvloer & Vloerverwarming

Keukenafwerking

Luxe keuken

Badkamer-afwerking

Luxe afwerking

Oplevering

Zomer 2024

Beschrijving

Een volwaardig tweekamerappartement, kan dat met een woonoppervlakte van 42m² (bruto vloeroppervlak 49 m²)? Jazeker! Bekijk de plattegrond van het Patriciërshof Appartement C maar. Wonen en slapen zijn hier echt gescheiden wat veel wooncomfort geeft. De slaapkamer is ruim en grenst aan de badkamer, het toilet is bij de entree gesitueerd. Wat dit appartement buitengewoon uniek maakt? De lichtinval! Door de grote raampartijen in de woonkamer en de slaapkamer baadt jij als bewoner iedere dag in overdadig licht. Zelfs op bewolkte dagen!

 

Appartement C wordt net als de andere woningen voorzien van sanitair en afgewerkte wanden en plafonds (stuc- en sauswerk). Ook de luxe keuken en de eikenhoutenvloer met vloerverwarming zijn inbegrepen. Het appartement heeft energielabel A. Voor jou als bewoner staat ook de (gedeelde) buitenruimte van bijna 75 m² ter beschikking.

 

Interesse in dit appartement C? Vul het formulier in en schrijf je in!

Bereikbaarheid

Locatie

Galerij

Inschrijfformulier Patriciërshof Utrecht

Hoe verder?

Verklaring en ondertekening:

Ondergetekende(n) verklaart (verklaren) dit formulier volledig en naar waarheid ingevuld en slechts één inschrijving per (toekomstig) huishouden te hebben ingediend. Dit formulier is persoonlijk en niet overdraagbaar. Indien er meerdere gegadigden zijn voor dezelfde woning, wordt de toewijzingsvolgorde door de ontwikkelaar vastgesteld.

Dit formulier dient uiterlijk maandag 15 Juli a.s. vóór 17:00 uur verzonden te worden.

U krijgt bericht via ons nadat er keuzes zijn gemaakt met betrekking tot de gunning van de woningen. Ook wanneer u geen woning toegewezen heeft gekregen, wordt u hierover geïnformeerd door de makelaar. U wordt dan op een reservelijst gezet. Alleen volledig ingevulde en ondertekende formulieren worden in behandeling genomen. Over de uitslag van de toewijzing kan niet worden gecorrespondeerd

Marius Don & Teun Baas

06-13631960 | 06-38538731
woneninutrecht@molenbeek.nl

Gerelateerd: